Ученическият съвет на ПГТ „Н.Й.Вапцаров“ – гр.Сливница е създаден през 12-02-2020г.

Ученическият съвет има за цел да помага на учениците в тяхното осъществяване и пълното спазване на правата им в училище.

Стреми се да организира събития, които да развиват социалните, хуманитарните и изобщо всички заложби, които учениците притежават.

Никол Петрова

През свободното си време обичам да чета книги. Стремя се към личностно развитие. Интересувам се от различни теми. Обичам да пътувам; мечтая да обиколя света. Участвала съм и участвам в проекти за лидерство и младежки политики. През 2022 бях зам. председател на УС.

Патрисия Димитрова - Пати

Родена съм на 9ти Декември 2007-ма година. От тогава до днес се занимавам с какви ли не дейности и инициативи. Талантите ми са английския език и презентирането пред публика, но за сметка на това ме е срам да вдигна ръка, за да кажа някой отговор в час по АТТ😁

Венелин Любенов

Обичам да рисувам, чета, гледам филми и да излизам. Учил съм в София, преди да се преместя тук. Постоянно участвам във възможностите, които ми се отдават и много искам да пътувам навсякъде из Европа и не само. През 2022г. бях председател на УС.

Карина Митова

Интересувам се от рисуване и музика.

Ванеса Васкова

Обичам да пиша стихотворения. Дори публикувам в училищния вестник!

Мелинда Илиева

Занимавам се с рисуване и танцувам в клуба на ПГТ по народни танци.

Ивайло Петров

На 14г съм и живея в град Сливница, един от най-новите членове на Ученическия съвет съм.

Елеонора Валентинова

Моят светъл и дружелюбен характер се отразява в любовта ми към разходките, общуването и волейбола. Моята нежност към животните разкрива моето добро сърце и грижовен дух.

Петър Гигов

През свободното си време обичам да ходя на риболов. Най-много се гордея с това, че мога да сглобявам компютри.

Имущество
Ученическият съвет ползва материално – техническата база на ПГТ „Н.Й.Вапцаров“ – гр.Сливница

Конституция на ученическия съвет